返回列表 發帖
Many Club posted Dogs can not go inside.
Some gardens also posted Dogs/ bicycles are not allow.

Many Club posted Dogs can not go inside.
Some gardens also posted Dogs/ bicycles are not allow.
CHUSIR 發表於 2009-11-25 10:56

我都見到呀....CHUSIR...放心!!!我吾會吾遵守規側ge...我都希望大家和和氣氣開開心心住LS...

42# 2mm

42# 2mm

andy78699 發表於 2009-11-25 11:11

代我doggie 多謝你....

我都見到呀....CHUSIR...放心!!!我吾會吾遵守規側ge...我都希望大家和和氣氣開開心心住LS...
2mm 發表於 25-11-2009 11:09 AM

2mm你好有教養同內函呀!!

2mm你好有教養同內函呀!!
CHUSIR 發表於 2009-11-25 11:15

wah kakaka....函吾函我自已都吾g wor...不過, 我地lee d 養狗人事, 有d 人真係未必接受到ge...所以希望吾好影口向到人law......同埋, LS都有寵物樂園la..我已經好好好好開心...起碼有個area 行下..比佢地開心吓....

wah kakaka....函吾函我自已都吾g wor...不過, 我地lee d 養狗人事, 有d 人真係未必接受到ge...所以希望吾好影口向到人law......同埋, LS都有寵物樂園la..我已經好好好好開心...起碼有個area 行下..比佢地開心吓.. ...
2mm 發表於 2009-11-25 11:38

11# davidgreat888
最重要是電腦選曲,並定期update, 若果是帶碟落去唱...........不如轉成看英超直播的吧房
青蔥頭 發表於 2009-6-23 22:30

絕對認同

琴房幾正丫

45# CHUSIR

SHOULD BE VERY TASTY TIM!!!
LS