返回列表 發帖
羨慕死人咩,

有時間join埋一齊玩la
james007 發表於 2009-9-14 14:10

好呀好呀.
您玩開乜運動/ 有乜喜好先?

好呀好呀.
您玩開乜運動/ 有乜喜好先?
franco04 發表於 2009-9-15 13:37

recently, I go jogging (as free, hehe)

along the Ma On Shan 長廊

when i was young, i played basketball and table tennis, u?

recently, I go jogging (as free, hehe)

along the Ma On Shan 長廊

when i was young, i played basketball and table tennis, u?
james007 發表於 2009-9-15 13:48

我都係小時候玩 Table tennis , 十年前學過 tennis (開波及間中猜到兩三下), 有玩開 gym, 不過一星期一次, 好鬼懶
咁入伙後可以間中約下您玩 table tennis 喎.

我純粹想幫大家統計下LS 用戶係年輕/ 年老群多. 有興趣想知, 就投O左票先.
franco04 發表於 2009-6-30 11:14

原來咁多後生仔買咗LS呀…諗住自己算後生啦!原來咁多20幾歲既

原來咁多後生仔買咗LS呀…諗住自己算後生啦!原來咁多20幾歲既
andy78699 發表於 2009-10-20 07:16

係呀, 有好多20 幾歲後生仔女, 但都有好多中仔中女喎, 好似我咁.

係呀, 有好多20 幾歲後生, 但都有好多中仔中女喎, 好似我咁.
franco04 發表於 2009-10-20 12:48

唔知D後生女係邊度出現多既呢

唔知D後生女係邊度出現多既呢
屎隊長 發表於 2009-10-20 14:50

喜事快近, 周圍眼及及, 好易無命.
可能 CLUBHOUSE 有好多十八廿二O既年輕女子出入. 不過, 大部份都係賓賓. 成個 CLUBHOUSE 都係'賓紛樂', '賓紛天地'
香港後生女要返工, 放工就留O係LS 單位室內.

睇多D靚野,人都健康D嘛

大家好!
我今年先20咋~
呢度都好多後生既鄰居wor^^
kicoyan602 發表於 2009-7-19 04:54

你係咪講真架????我廿一歲!!大你少少^~^

您咁忙, 咁點去clubhouse 玩? 去唔到會好浪費喎.
我會日日落 club 玩o架.
franco04 發表於 2009-9-14 11:48

咁落親去游水咪實畀你見到 {:3_63:}