返回列表 發帖
Longvirgo,

哈哈, 你係車主, 要安頓自己住的地方, 然後就要安頓架靚車呢...

我沒有車, 所以不用忙呢件事住...不過, 如果入左伙之後, 再計劃買車的話, 唔知到時先安排車位, 會不會煩d呢... ...
dust 發表於 2009-7-12 10:47

始終一句,有車又煩,無又煩!
但喺住喺 MOS / WKS,比較接近大自然,有車可以享受呢個優點,去吓西貢飲 tea,去吓大尾篤 BBQ,或者去大清水游吓水,都唔錯呀......

仲有既係西貢一帶既地方,o個邊好多野行,行下山呀...相信到時大家既話題仲多呀

I also have a car, but I can't find a carpark in MV. It's quite a big problem.

I also have a car, but I can't find a carpark in MV. It's quite a big problem.
gorettii 發表於 2009-7-12 14:08

you had tried to find a carpark in MV already? am considering to buy one there...

24# myway
wow! rich!

24# myway
wow! rich!
Longvirgo 發表於 2009-7-13 21:47

only if it's cheap la..... as I think I will live for a long period.

26# myway
got it !

十一月仍未收得樓,因要檢查消防。我看要十二月尾或一月。

Nurse 發表於 2009-7-18 22:20

唔喺呀嗎,又要交多一個月租,嗚嗚......

Nurse 發表於 2009-7-18 22:20

請問消息可靠嗎?