返回列表 發帖
仲有幾個月,我就覺得應該趕得切11月入伙

唔喺呀嗎,又要交多一個月租,嗚嗚......
Longvirgo 發表於 2009-7-19 09:05

唔係掛! 我好想新年前可以住得喎.....

Carpark owners in mv are holding out for a better price

遲交樓的話,可以告佢喎!

仲有幾個月,我就覺得應該趕得切11月入伙
mikasa 發表於 2009-7-19 13:40

同意, 佢交唔到樓好大鑊. 請問nurse, 你的消息從何來?
若然層樓已經起好, 仲有咩唔可以依家check 呢? 有無高人指教?

11月30日是否指SINO 完成日期 ? SINO等政府出入伙紙 .. 對嗎 ??
SINO 係唔係一定分幾期通知上樓呢 ??

36# Y_Y
唔該快啲交樓啦!

Dear all LS friends

Happy to join this forum. I did learn from the Sino last week that Nov 30 should be fine or even earlier........don't worry la......

Dear all

Could someone share the date that we could buy or rent the carpark from Sino. If there are only 2XX carparks for us, how should Sino decide who should get it? First come first serve? or "lucky draw"?.....................both options are not good, though.

Thanks

Longvirgo,

哈哈, 你係車主, 要安頓自己住的地方, 然後就要安頓架靚車呢...

我沒有車, 所以不用忙呢件事住...不過, 如果入左伙之後, 再計劃買車的話, 唔知到時先安排車位, 會不會煩d呢... ...
dust 發表於 2009-7-12 10:47

真喺有車又煩,冇車又煩,唯有見步行步,希望船到橋頭自然直!