返回列表 發帖
哈哈!我比85分!廚房都係門較問題多!大問題未有發現!
油漆唔講得靚!但相對來講叫過得去,唔油過都得!
未發現有咩大問題,星期日再去睇!
歡迎到來賜教!PM我啦!

歡迎到來賜教!PM我啦! ...
kenny77 發表於 2009-12-12 14:17

你間屋好唔好過我間呀?

部份我好D,部份你好D!
我油漆幾好,鋪磚,廚房牆磚都好!
門唔好!廚房櫃門唔好!浴室雲石都唔好!
不過暫時大部份都係小問題!

I feel ok wor, 油漆幾好,鋪磚,廚房牆磚都好
唯一有小部份地方的金屬變左色, 廚房假天花唔貼, 個工作平台門難銷的.....全部都唔係小問題

I feel ok wor, 油漆幾好,鋪磚,廚房牆磚都好
唯一有小部份地方的金屬變左色, 廚房假天花唔貼, 個工作平台門難銷的.....全部都唔係小問題
CWHL 發表於 2009-12-12 17:16

我都覺得小問題多,但整體都ok

今日見到另外d隣居既dream home,先覺得自己間都過得去嘞~~放心啦大家,相信大家遲d一定滿意番屋架!比d時間佢執漏啦!

歡迎到來賜教!PM我啦! ...
kenny77 發表於 2009-12-12 14:17

未睇你個分之前,我都係俾你85分喎,咁啱既?
你間屋真係可以唔先再油,但我間就一定要全部剷底再油過!

今日見到另外d隣居既dream home,先覺得自己間都過得去嘞~~放心啦大家,相信大家遲d一定滿意番屋架!比d時間佢執漏啦!
2mm 發表於 2009-12-14 00:03

希望啦

我都覺得小問題多,但整體都ok
mikasa 發表於 2009-12-13 23:56

mikasa... 你就好啦... 我間屋又係d玻璃差唔多全部都有崩.. 個廳個window鉸又壞搞到個框都花晒... 個工作平台個鎖又壞... d廚櫃門斜得好犀利.... 兩個房o既雲石台都係空心o既... 個廳條雲石條都係空心.... 個廚房個抽氣扇蓋又係爛o既...屋外面o既磚有空心..又有孔....真係冇眼睇!!!{:3_42:}

仲有浴室去水位唔識去水... 廚房個去水位又有雜物..真係唔知想點!!!