返回列表 發帖
13# Joantse

So?
davidgreat888 發表於 2009-12-1 23:39

21# Joantse

SO?
LS

16# silver

紅地毡.........
davidgreat888 發表於 2009-12-1 23:36

間間有嫁,你果間都有嫁!!

好緊張呀~~
好想快D有... i m TOWER 8 ...
seems 遲D 先會有

Tower 5 6X/F C室.....   lee 間唔係我朋友家呀!!  咁岩有個亞姐係入面做完野,要lock 門,我叫亞姐比我望下姐....個view一流呀!!

23# silver

LS

見完律師可立即去LS收樓, 但要預早約呀!!  銀湖收樓處 3657 9222搵亞 Wing,通常要隔日,但如果佢地有時間,都可能安排到即日...

今日見佢地都好得閒咁!!

見完律師可立即去LS收樓, 但要預早約呀!!  銀湖收樓處 3657 9222搵亞 Wing,通常要隔日,但如果佢地有時間,都可能安排到即日...

今日見佢地都好得閒咁!! ...
silver 發表於 2009-12-2 00:11

收樓高峰期黎緊,之後佢地有排忙咯

今日陪同朋友去收樓。

Sino D 服務,very good... 好professional..

又有野送...正!!    (依家,唔講住,留番個驚喜比大家;   (係happy果種,唔駛驚)

上次個C-hing 話打開門有驚喜,但我地唔覺。

總之,Sino/M ...
silver 發表於 2009-12-1 22:35

SILVER, 乜您咁o架, 好似davidgreat 咁賣關子

今日陪同朋友去收樓。

Sino D 服務,very good... 好professional..

又有野送...正!!    (依家,唔講住,留番個驚喜比大家;   (係happy果種,唔駛驚)

上次個C-hing 話打開門有驚喜,但我地唔覺。

總之,Sino/M ...
silver 發表於 2009-12-1 22:35

星期四收樓, 都算好快啦.
恭喜晒.
您會搵返 unique 設計屋企嗎?