返回列表 發帖
每日最遲的appointment係五點半......silver你約左聽曰幾點ar?
我地都會聽日去攞key.
twinstars 發表於 2009-12-2 12:31

2點半呀?!  你地呢?!!  到時先。一定過你屋企look look 先!!  我地未到新年,都互相拜訪!!  

最遲的appointment係五點半......?是否即刻可住...?
catfish 發表於 2009-12-2 12:34

係!!有暫時住客証。3個小時後,有張有相的正式住客証。以後,就可以自出自入。

Silver

Will you "搵返 unique 設計屋企嗎?"?
happyfamily 發表於 2009-12-2 10:30

因為個人原因, 我未急住住!!!所以,未confirm 任何裝修的事宜嫁!!  

Unique 的Design style  ,又好似同自已所想唔同。  我都唔知搵邊個先岩呀!!

51# silver

剛從律師行回來.....原來仲未有得攞張收樓收紙....今日上去settle paymenet, Gallant Ho 個邊要多兩個工作天....估計最快都要星期六先去到攞key.....

53# silver

aiya....甘Silver會唔會自住LS ga, 我想做你鄰居wor

51# silver

剛從律師行回來.....原來仲未有得攞張收樓收紙....今日上去settle paymenet, Gallant Ho 個邊要多兩個工作天....估計最快都要星期六先去到攞key..... ...
twinstars 發表於 2009-12-2 20:31

咁明天見唔到你地lu!!  下次見啦!!  

53# silver

aiya....甘Silver會唔會自住LS ga, 我想做你鄰居wor
twinstars 發表於 2009-12-2 20:35

我都想呀!!

still  no letter..

51# silver

剛從律師行回來.....原來仲未有得攞張收樓收紙....今日上去settle paymenet, Gallant Ho 個邊要多兩個工作天....估計最快都要星期六先去到攞key..... ...
twinstars 發表於 2009-12-2 20:31

ha? 乜唔係上左律師行,settle payment, 就可以約收樓gar?
點解有d ching話可以安排倒去律師行同收key 同一日早進行gar???

?????????????