返回列表 發帖
水箱貼牆可以點搞?
Joantse 發表於 2009-12-3 23:40

唔知點搞,總之要Sino搞搞佢....我CF 覺得係一定要改好番...

水箱貼牆, 有乜問題?

好少機會要打開

牆身油漆ok, 好平滑....我CF叫我地唔駛剷底、批灰,髹防潮油;我唔信,問多佢幾次;佢話唔駛哂錢,依家D新樓OK...
silver 發表於 2009-12-3 23:46

Good news!  Congratulations!

Good news!  Congratulations!
mikegor 發表於 2009-12-3 23:49

係呀!!報告Milkgor,  我見過3個收左樓的單位,牆身真係平滑bor!!   總之,業主滿意收貨啦!..

CF 仲話,搬傢俬入去,就住得呀!!  佢話唔好的話,佢起碼多多幾萬蚊生意....

所以,特別上來,報告.....大家考慮下啦!!   

開頭,我見D design house, 個個都話要做...(當然,我地做,佢又有多幾萬蚊生意)

希望,大家問問你地的CF,睇下佢地點講...

水箱貼牆, 有乜問題?

好少機會要打開
james007 發表於 2009-12-3 23:49

係唔覺意唉後,個身碰到個水箱,個水箱會搖晃不定呀!!長期水箱連住個馬桶的鏍絲會歪 (bent)

yes la, most of the Design house will ask you to repaint it,

by the way, which Design house you choose? can you pm me?

thx for your reply

yes la, most of the Design house will ask you to repaint it,

by the way, which Design house you choose? can you pm me?

thx for your reply
james007 發表於 2009-12-4 00:02

我未決定用邊一間design house 呀!   不如你介紹我啦!!

我地唔油漆,d design house 可能唔接我地生意......

i haven't decided yet too

仲有....師傳話D去水做得好好,流得好快 ,  sink盤、工作平台etc!!

18# james007

If you have a good reputation design house, please also recommend to me. Thanks