返回列表 發帖
7# mikasa

我都打算日日行過去利安搭, 當減肥
misw 發表於 2009-12-8 13:52

請問係咪行入利安村,入廣場,再上幾層,行出巴士站;有無其他路線呢?!

我行多兩次,唔覺好遠了!!但怕好天曬,落雨淋jack...

7# mikasa

我都打算日日行過去利安搭, 當減肥
misw 發表於 2009-12-8 13:52

我gf都係咁話

6# silver

我有次試過由中環收工 (出office 門口) 到 LS 門口 .. 最最最快都要整整1小時 .. 如果慢慢行可能等多10-15 mins ..

如果唔怕煩,可以搭馬鐵去沙田園站,站外面有村巴,每15分鐘一班經大老山&東隧出灣仔、金鐘同中環。朝早8點前上車嘅話大概7、8個字就出到去灣仔,計埋馬鐵車程應該少過50分鐘。如果0係金鐘 or 中環返工應該快過 680,仲一定有位坐 tim~

朝早大圍站勁多人,分分鐘要等兩班車先上到...

Thanks for info.

14# fm83

maybe later try try sin ..

14# fm83

VERY VERY GOOD SUGGESTION...... HOW MUCH DOES IT COST???

GIVE U 10000 KISSES!
LS

14# fm83

VERY VERY GOOD SUGGESTION...... HOW MUCH DOES IT COST???

GIVE U 10000 KISSES!
davidgreat888 發表於 2009-12-8 17:20

唔...
我開始有 D 擔心太多人知呢條 ROUTE會搞到我坐唔到 tim...
不過做人唔得咁自私嘅...

架村巴好奇怪,唔同時間收唔同錢,8 點幾之前 $17.5,之後就$14.5
d 車都好密下,大概每15分鐘一班啦,除左 7:45 同 8:00 兩班車之外,其他車都要兜去花園城 (順路,多3-5分鐘度)...

如果早到起身,7:45 或之前上車,半個鐘就可以由沙田圍出到灣仔!

18# fm83

Then...... why...... why don't we choose 681?!
LS

我gf都係咁話
屎隊長 發表於 2009-12-8 15:03

又有gf 又有老婆 {:3_41:}