返回列表 發帖
請問super ching d 靚靚燈是否用電驚人嗎?
botchk 發表於 2010-1-25 11:27

客廳燈 60w x 6, 飯廳燈 20w x 12
但燈糟已夠光,如有客到我諗先要開,因我訂造櫃頂有光管可用來照明

水晶燈 is beautiful.  Do you mind telling me where you bought it?

好靚呀...換門同地腳線大約咩價錢?

好快手呀你! 我屋企仲執漏梗呀, 可唔可以SHARE下$68500包D咩?
每樣幾$? 你係唔係油過D牆?

燈糟/玄關石牆/鏡牆.......我都都整呢幾樣....D IDEA係裝修師傅定係你的設計?

同埋點解你唔用原裝的房門? ...
mrscheng 發表於 2010-1-25 00:20

讓我簡單介紹一下,我搵朋友裝潢要HKD68500,但街價我問過貴近1萬多元,同埋熟人手工一流
佢報數是大數不知每個項目的價錢(全屋番油,燈糟,鏡牆,番噴房門及腳線*不是手油,無油痕平滑*,故是原裝的)
以下原料要自己買
文化石:4元一塊,共用380塊
門口射燈:約200元

明天再upload玻璃窗簾

明天再upload玻璃窗簾
supergundam 發表於 2010-1-26 01:15

幾時有新相睇吖?

好靓呀!请问你单位是不是全部装修$68500? 傢俬是另外订购的吗?多少钱呀?在哪订做的呀?

讓我簡單介紹一下,我搵朋友裝潢要HKD68500,但街價我問過貴近1萬多元,同埋熟人手工一流
佢報數是大數不知每個項目的價錢(全屋番油,燈糟,鏡牆,番噴房門及腳線*不是手油,無油痕平滑*,故是原裝的)
以下原料要自己買
文 ...
supergundam 發表於 2010-1-26 01:14

連剷底加防漏油三次

幾時有新相睇吖?
jampig 發表於 2010-1-27 14:07

仲要鑽牆,怕整污漕,未掛,之後upload埋

仲要鑽牆,怕整污漕,未掛,之後upload埋
supergundam 發表於 2010-1-28 01:23

太好了,can't wait to see beautiful photoes.