返回列表 發帖
799# freeman-817

改期喇!

800# mikasa

講得啱!聽日一定要 call 佢改期!

每年做冬果日太陽係最早落山的,大約係5pm前,12/24係做冬既兩日後,即係都開始冇乜太陽了。改期啦~
話時話,我好有興趣上黎你度睇靚景

802# mikegor

隨時歡迎!不過聽日收樓我唔會逗留太耐,過兩日我會再上去,到時pm你。

802# mikegor

隨時歡迎!不過聽日收樓我唔會逗留太耐,過兩日我會再上去,到時pm你。
freeman-817 發表於 2009-12-15 01:26

Freeman817,

我地今日下晝會入去bor...等我去踩旺你個場先!!

crystallam, kongkong.... we are neighbours la~
rebeccapl2 發表於 2009-12-14 15:52

We got the key on last Friday. We are neighbours 2!!

Freeman817,

我地今日下晝會入去bor...等我去踩旺你個場先!!
silver 發表於 2009-12-15 08:53

Freeman你講清楚幾點至幾點會係LS, 睇下我可以幾點走,話唔定都可以踩踩.....你個場, horhor~

789# crystallam

我收完樓唔會即驗,應該唔會留到5pm,下次再參觀啦。
我約咗 jim sir 24號5pm驗樓,佢話之前已經book滿哂。但係冬天太陽好快落山,咁咪驗一陣就天黑?竟然俾個咁嘅期我 ...
freeman-817 發表於 2009-12-15 00:27

條蛋散本來約我聽日驗架,無那那話有事唔係香港,要改做今日驗,等我仲約左人聽日度呎

807# 屎隊長

hi, just send pm to u . . i want visit your house ? can i ??

807# 屎隊長

hi, just send pm to u . . i want visit your house ? can i ??
Y_Y 發表於 2009-12-15 10:06

No problem ar......you check pm la.......